• 0

    posted a message on Dota style/League of legends style victory conditions

    Hello, I am attempting to build a simple map with heros that respawn after they die. I am using 8 computer players (2 teams) that automatically fight each other similar to the creep waves in DOTA/League of Legends.

    I am trying to figure out how to set the victory conditions for everyone respectively but not sure how to go about doing it.

    Basically, there will be two bases setup and the objective will be to battle with your heros and destroy the enemy bases. Heros respawn after being killed. There are 8 bases (8 computer players), and to win you have to kill all 4 bases on the enemy team. You lose if your bases are destroyed first.

    How would I go about setting up victory and defeat conditions for this scenario?

    Posted in: Triggers
  • 0

    posted a message on (Solved) Carrier launch ability

    @DrSuperEvil: Go

    Thanks! Looks like that did the trick!

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on (Solved) Carrier launch ability

    @DrSuperEvil: Go

    So I was able to get the fighters to launch but now the other two weapons are not functioning. I also un checked the linked cooldown and backswing on all 3 weapons.

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on (Solved) Carrier launch ability

    Hello, I am trying to create a hero air unit with the ability to launch fighters. I'm using the mothership as a hero unit in a custom map and it has multiple weapons. So far I have been able to get the other two weapons firing simultaneously but the launch interceptor ability only launches one fighter and not all 8. Does anyone know how to make this work and know why it is only launching one fighter ?

    Thanks!

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Blizzard update ruined my map

    I was able to solve this problem..... Thanks!

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Blizzard update ruined my map

    So I tried the published version of the map and everything was working except for one command card on the mercenary compound which I use to purchase heros for the game. There are also enemy heros which the players must battle against. One of the heros was replaced with nitro pack upgrades after the latest starcraft 2 patch. So that was what I first noticed, however upon entering the editor to fix the issue, I could find no problem with the merc compound and when testing the map (the current one saved on my computer) none of the data modifications that is in the map is even working. I've messed with the dependencies a bunch I just have no clue why one blizzard patch could cause so much trouble to my map. Doubt I'll be making any more maps in the future if patches have this effect. I heard serious map makers have to redo their maps with each patch is that true?

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Blizzard update ruined my map

    The modifications are in the map...... The funny thing is, I loaded the map that is still published and it had errors in it..... and only some of the modifications were taking effect. I tried reloaded the dependencies but its not working. I can't delete some of the dependencies because they are tied to triggers, data etc. etc.

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Blizzard update ruined my map

    For example, there are hero units in the game, of which have custom properties, hit points, abilities, etc. etc. When the map loads none of the modifications are going into effect. The units just default to their base settings. I played this map many times before the update and it was fine. After the update, it's like many of the modifications in the data editor are not taking place.

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Blizzard update ruined my map

    The latest update is the one that totally wacked out my custom map....

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Blizzard update ruined my map

    I shouldn't say it ruined it, but basically everything I have done in the data editor no longer works with the latest update. How do I fix this? I've checked the data and it actually hasn't changed but it's like the custom data I had is not overriding the new dependencies...

    Anyone know what to do?

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Data editor accidental deletion

    @onlyleviathan: Go

    It's apparently much worse then I anticipated. Every map I load has this exact same problem!

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Data editor accidental deletion

    @onlyleviathan: Go

    In a nutshell, here is the data missing from every single unit....

    Move Stop

    Generic Attack damage model Generic attack damage sound Generic attack impact model Generic attack impact sound Generic attack launch model Generic Attack launch sound

    Validators is flying is not flying

    I feel like an idiot and I can't believe this happened!

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Data editor accidental deletion

    So somehow I lost some critical data necessary for Unit Movements, and actor models. I was deleting copies and somehow the copes were linked or something. I tried reloading the basic dependencies but it wont let me without removing all the hours and hours of triggers i spent setting up. I tried removing the dependencies first to add them back in but that doesn't work nor will it allow me to simply replace what is already there. anyone have any tips before I give up and count my 10 hours of hard work wasted?

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Custom unit size

    Thanks for the help! I'm going to try all of these tips out... That makes sense now when you told me the difference between copy and duplicate and making sure the models are linked properly.... I'll give it a try and let you know...

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Custom unit size

    @Deadzergling: Go

    I actually copied the entire unit... Shouldn't that include the actor? When I check the actor status it says Colossus copy and is green not the default blue. In order to modify the model without changing the default model, (For other players who build the regular colossus) the model has to be a copy. But the model doesn't copy over if you copy the actor or the model or even the entire unit. In the data editor, you can find multiple model copies but when you preview them the actual model is not there. It's like the editor does not allow copying of the model or something.

    Posted in: Data
  • To post a comment, please or register a new account.