CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on How to create a model at a structure while it is being constructed?

    In reply to DrSuperEvil:

     
    I have now managed to get the Barrack to host the Rain Actor via the Hosting: Host - Subject field. The Rain appears above the Barrack when construction starts.

    But I think I now what the major problem is....
    The Event fields never checks if a SCV resumses the construction. It only creates the model when you start building. When you stop, the model is destroyed and never created again if you resume the building. As you see below, only Start / Cancel / Stop in the Event field

    Ability.Build.WorkerStart
    Create Rain

    Ability.Build.WorkerCancel
    Destroy Rain

    Ability.Build.WorkerStop
    Destroy Rain


    Same problem with the Persistent effect with the Unit Order Queue - the effect starts when you start building but is destroyed when you stop. It is never created again when you resume the construction.

    Any idea how to check when a construction resumes?
    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on How to create a model at a structure while it is being constructed?

    Thanks for the suggestions,

    good idea with the Create persistent suggestion, but it does not work unfortunately. It only checks for Start, Cancel and Finish. It does not check for Stop. So the Rain model will still be visible, even if my SCV is taking a break. I want the model to appear ONLY when the SCV is actively constructing the structure. (It might sound like a silly thing, but there is an important reason behind it, I promise!)



    The Alias solution sounds better. Here is how it currently looks, but it is obviously wrong:

    I give my Rain Actor (which is a Model Addition) a unique alias in the Host - subject field. I give it _XanthosCore, just for testing.

    I go to Aliases in the Actor of my Barrack. I give it _XanthosCore.

    I go to my SCV Actor Event field and add:

    Ability.Build.WorkerStart
    Create Rain

    Ability.Build.WorkerCancel
    Destroy Rain

    Ability.Build.WorkerStop
    Destroy Rain

    So.. When the SCV starts a Barrack, it should host the Rain model above itself since they share Aliases? I have tried different setups with the Aliases but the Rain model never appears above the Barrack, only above the SCV.. T_T


    The good thing with this setup is that if the SCV stops constructing, the Rain model is removed! And when the SCV returns to constructing, the Rain model appears again! I just need the model to appear above the construction site. It is so close to working.... >.<

    I suspect I am missing something very obvious or doing a stupid mistake.. ... any last advice?

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Flying Infested Terran [Picture]

    sdsdsd

    Posted in: Requests
  • 0

    posted a message on Flying Infested Terran [Picture]

    test 3

    Posted in: Requests
  • 0

    posted a message on Flying Infested Terran [Picture]

    test

    Posted in: Requests
  • 0

    posted a message on Flying Infested Terran [Picture]

    test 2

    Posted in: Requests
  • 0

    posted a message on How to create a model at a structure while it is being constructed?

     Sorry to bother you again with this, Doctor

    but I gave this a new shot in the editor and I just keep hitting the wall..... T_T

    Not sure I completely understand your last post

    I am trying to make a model appear above a structure when a SCV is actively constructing that structure. As long as the SCV is not constructing it, that model is removed. I have made the same thing for repair - when a unit is being repaired, a model appear above it. When it stops repairing, the model is removed.

    Would you mind to clarify?

    (One of those things I thought would be simple to solve, but turned out to be super tricky  ........ >.<)

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on [Effect] RNG Mining

    Go to the behavior: "Minerals Field (Mineral Field)"

    There is a field called "Harvest Time" that determines how long it takes for workers to mine.

    Can you specify what you mean with "RNG factor to mining"?

    Sometimes workers gain minerals? Or workers get a random amount of minerals?

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on How to cover the entire map in darkness?

    Is it possible via triggers to change the map lightning as long as the spell is activated? (It will probably last 30-60 seconds)

    I want the lightning to change for all players and all spectators. It also needs to work on all types of different maps that my mod can be played on

    Posted in: Triggers
  • 0

    posted a message on How to cover the entire map in darkness?

    I have a spell that during 30 seconds periodically adds a buff at every enemy unit on the map, reducing their sight vision to 0. Essentially the spell blinds all enemy units.

    Is it possible to make the entire map darker during this period? (Not completely black, but just a bit darker)

    It would add a nice theme to the spell and make it clearer for all players and observers that the darkness has come to the land... And after 30 seconds, the darkness disappear again :)

    Posted in: Triggers
  • 0

    posted a message on Can a lot of Model Additions cause lag or other issues?

    In reply to DrSuperEvil:

     Good point! Do you think it is possible to freeze/stop the animations in some way? Or are they an integral part of the model?

    I am trying to slow down animations via the Event field (for example via, set time scale global) but I notice no difference in the lag

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on How to create a model at a structure while it is being constructed?

    In reply to DrSuperEvil:

     In the Rain actor, none of the Host fields have any values, except a field that increases its height. See the picture below

    (The Rain actor is a Model addition that is currenly created in the Event field of the Barrack when it is under construction)


    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on Can a lot of Model Additions cause lag or other issues?

    I attach a Site Operation (Rotator) in the Event field of the telefrag, which makes it spin slowly. The telefrag is attached as a Model addition to the Supply Depot.

    Even without te spin, it lags a lot when the telefrag is attached to the Supply Depot. If I remove the telefrag, the lag goes away. So I guess there is something with the model itself that makes it lag? : /

    Posted in: Data
  • 0

    posted a message on [Showcase] Hammer's Models

    wow!

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Flying Infested Terran [Picture]

    test

    Posted in: Requests
  • To post a comment, please or register a new account.