• 0

    posted a message on Animations on Imported Units

    @VindicatorDX: Go

    I haven't had any problems exporting animations, but I was reimporting the models to sc2 via MPQ editing, not through the sc2 editor.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Animations on Imported Units

    If I'm not mistaken, I think he's referring to using these plugins with Autodesk 3Ds Max

    http://www.sc2mapster.com/assets/m3-export-plugin-3ds-max/

    As an example, take note of point 2 on this screenshot. After you've installed the plugins you should be able to do this to import your .m3 model. After you've imported it, a new series of things you'll be able to do will appear on that side bar, including animations with their names and times etc.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Frontlines Cat Model (request)

    Download winrar, you can use that to extract it.

    http://www.rarlab.com/

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Help! Locating all Civilian models and textures.

    What I did to get all mercenary/colonist models was in the SC2 Editor, go to File -> Open. Log in and then change source to Blizzard. Search "Left" and then load the "Left 2 Die (Mod)" version 1.0. After it loads, go to the previewer, Units -> Terran -> Colonist male/female should now all appear correctly.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Autodesk Texture Export

    Damn, man... Well played. I noticed that and thought it was weird, but didn't want to change it because it was how Blizzard set it themselves and figured it must be like that for a reason, but yeah, that seems to have fixed it. I'll be passing on credit to you once I update the thread in the next day or two, because that was setting me back massively for a number of my models, can't thank you enough.

    Thread can be found at http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=262239

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Autodesk Texture Export

    Eh? Are you sure? I just looked at them in Photoshop and they seem to be fine. And if anything, the textures that get applied to the wings are the only ones that are actually working. It's the body that's bugging.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Autodesk Texture Export

    HDR specularity is set to 2.5, but again, even if I export the original model without changing anything, it still causes this effect.

    Here's a download to the model and textures. In Autodesk, it looks fine. It's only in the SC2 Editor/gameplay that the team colour effect buggers with it.

    http://www.mediafire.com/?q2yxy449n17i4g4

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Autodesk Texture Export

    It's definitely a team colour thing, I tried swapping colours and they did.

    It's a model originally designed by Blizzard for the 'Left 2 Die' mod, but they never gave it a burrow animation. I was trying to add one because I'm currently working on a mod that swaps the multiplayer models with more impressive models. When it came to swapping the Roach with Hunterling, not having a burrow animation was going to be an issue, so I tried to add it when I ran in to this problem.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Autodesk Texture Export

    Hey all, I was wondering if someone could help me with something. I'm trying to modify model animations using Autodesk 3Ds Max, but there seems to be a problem that whenever I export the .m3 file, the team colour effect completely overwhelms the models textures with an enormous glow. Even if I just import an already working model with textures ready, do nothing and export it again, the glow effect still occurs. Can anyone help me with this?

    Here's an example from when I tried to give Hunterlings a burrow animation

    Posted in: Artist Tavern
  • To post a comment, please or register a new account.