• 0

    posted a message on Wait blocks?

    @Ice_bane: Go

    Primarily cinematics. :P

    Posted in: Miscellaneous Development
  • 0

    posted a message on Wait blocks?

    Quick and simple question. Are there still wait blocks?

    I know StarCraft had them, and I heard somewhere that WarCraft 3 had something similar. How about StarCraft 2? Are we still defiled with them or am I free to make as many waits as I please? :P

    Posted in: Miscellaneous Development
  • 0

    posted a message on [Unresolved] Leaderboard troubles

    @Darvlok: Go

    Click the 'Kills' variable, in the middle it says 'Array', next to that it says 'Size'. I believe you have to switch that to 15.

    Quote from Gaurus: Go

    yes != does mean n ot equal to uh i dont really know what you mean about the allies

    If I would kill a teammate, it would add the kill point. I would like it to not do that so they can't just feed eachother. It's not a necessity, but I'd like to prevent that.

    Posted in: Miscellaneous Development
  • 0

    posted a message on [Unresolved] Leaderboard troubles

    @Gaurus: Go

    Ah, thank you. One more thing. Is it possible also to make sure allies don't count for this? If not, it's at an acceptable state. but ya know, it'd be nice.

    Off-topic, just a clarification: != means not equal to, correct?

    Quote from Darvlok: Go

    @Gaurus: Go

    Does this only work when you uploaded it, if i test it with my map it just says nobody is playing and i get errors when the hostile AI is killing something. But it does not add kill, i see the leaderboard to.

    Ensure you copied everything, including both triggers and both variables.

    Posted in: Miscellaneous Development
  • 0

    posted a message on [Unresolved] Leaderboard troubles

    @Gaurus: Go

    Well, this sure reduces my 16 triggers for a leaderboard. xD

    Thanks. One question though, what would I modify to ensure it only adds points with enemy kills?

    Posted in: Miscellaneous Development
  • 0

    posted a message on [Unresolved] Leaderboard troubles

    So I have this basic leaderboard.
    Here's what I have it do:

    Create the Leaderboard

    - Set the variable 'Leaderboard' as the last created leaderboard
    - Set Column 1 row 1 to 'Player'
    - Set Column 2 row 1 to 'Kills'
    - Set the automatic player column to column 1
    - Add player 1 to leaderboard
    ... Add Players 2-7 to leaderboard
    - Add player 8 to leaderboard
    - If player 1 = player
    - then set leaderboard item column 2 row 2 to 'Leaderboard Player 1'
    - else set leaderboard column 1 row 2 to 'N/A'
    ... Ditto for players 2-8

    Now, when I go in-game, it shows the kills for the people in there, but doesn't show 'Player', 'Kills', or 'N/A' in any unavailable slots. Through a buncha fiddling, I found out if I disabled '- Set the automatic player column to column 1', it shows everything but the players, so that has something to do with it.

    With this information, can you thin of any solution? If needed, I'll screenshot the triggers and post 'em here.

    EDIT: Attached trigger screenshot

    Resolved:

    Quote from Gaurus: Go

    http://dl.dropbox.com/u/9914626/Leaderboard.SC2Map

    you can just copy and paste the trigger you need to modify the array kills to the number of players you plan to support

    Posted in: Miscellaneous Development
  • 0

    posted a message on [Cinematic] Probert the Probe

    Good news. Probert the Probe episodes 1 and 2 are out right now on Battle.net. Episode 3 will be out when I finish, likely within 2 days from now, max.

    Posted in: Project Workplace
  • 0

    posted a message on [Resolved] Can you convert a WC3 model for me?

    @PvtChevron: Go

    MSN is Artanis186@Hotmail.com
    Skype is Artanis186, but I don't get on it.

    No promises I'll be on, I'm only gauranteed to be on 2am-7am my time (US East), as my internet is really really bad. If I am on, I'm likely outta bandwidth, so there will be fair delays in when I receive and send messages.

    The walking animation looks pretty weird going back and forth in the previewer, but I'm sure it'll look better in-game, as the thing isn't actually moving in the previewer. It looks promising.

    EDIT: The walking animation indeed looks weird in-game. I suggest exaggerating the stretching a bit more and removing the bobbing back and forth.

    EDIT2: Erm, actually... I just saved it, and the model shows up invalid (a cylinder). I tried putting the old one back and that one also shows up invalid. I have no idea what's going on. :\

    EDIT3: Old model seems to work actually.

    EDIT4: Okaaaay... new one's working too. Not sure what that whole episode was about. EDIT1 is still in effect.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on [Resolved] Can you convert a WC3 model for me?

    Alright. Thanks for your help. I'll be eagerly awaiting your response tomorrow. ^.^

    I probably shouldn't get my hopes up for a portrait, right? :P

    EDIT: Now I'm no artist, but I think this might get the point across. If possible, this is what I would like it to do for a movement anim:
    http://a.imageshack.us/img40/778/reaverdemo.gif
    Kinda fold into and out of itself.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on [Resolved] Can you convert a WC3 model for me?

    @PvtChevron: Go

    The model path, as with WC3 versions, doesn't matter. Though I have it in Assets/Textures, cuz I placed them in swapped folders. Though I fixed the texture one before testing, it is in that same folder.
    I'll report the status of it when I have something to report. :P

    EDIT: Okay, the model is facing the right direction, and the idle animation looks alright. The lack of player colors remains though. The movement animation seems to play once and doesn't repeat.

    You're doing an excellent job. I'm so glad you replied. :D

    EDIT2: Looking at the previewer, it looks like the idle animation, but moves forward a little. I think maybe you should make it move forward then backward, so it doesn't just snap back.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on [Resolved] Can you convert a WC3 model for me?

    @PvtChevron: Go

    That'd be awesome. Thanks for all the help.

    All I'd really need it to do is some crawling. I think the original anim had the layers going in and out to move forward. idk how to really describe it.

    One other thing, the team colors seem to be screwed up for some reason.

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on [Resolved] Can you convert a WC3 model for me?

    @PvtChevron: Go

    Thank you. I'd like it to have movement anims, but I'm happy with whatever I can get. If I have any problems importing, I'll post here. Doubt I will though.

    EDIT: Only problem I had was the scale of it. Had to set it to 0.01. It took up the entire map otherwise.

    The animations wouldn't be so bad... if it actually turned the direction it was moving. It just kinda slides anywhere without facing in front. But maybe that's cuz I used the Immortal, as its feet don't turn. I'll try fixing that.

    EDIT2: Okay, fixed the turning thing, but the Reaver isn't set up straight. It moves sideways. :\

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on [Resolved] Can you convert a WC3 model for me?

    So I really, REALLY need a Reaver model. I remembered that you can convert WC3 models and that there was someone who made a WC3 model of the Reaver. So I tried that. I had no success, I'm terrible with anything involving modelling. So can someone just do it for me?

    http://www.hiveworkshop.com/forums/models-530/reaver-47335/

    If I can't get a Reaver model, my map is just plain doomed.

    Of course, if you do this for me, you'll be credited in the map.

    Resolved:

    Quote from PvtChevron: Go

    Here you are. No anims sry but it's not even rigged.
    Latest version down here:

    Posted in: Artist Tavern
  • 0

    posted a message on Snap to Grid!?

    He's talking about terrain. I'd love to know this as well.

    Posted in: Miscellaneous Development
  • 0

    posted a message on Swap unit model textures

    Well, care to translate that to English? And I still need a fix for all models using this texture, not using triggers. Triggers are the lazy way out of things imo.

    Posted in: Miscellaneous Development
  • To post a comment, please or register a new account.